torstai 15. heinäkuuta 2010

Vapaasti karsinassa


Kesä on parhautta! Aurinko paistaa ja ulkona on kiva rullia. Vallan mukavaa oheistoimintaa on myös juoda olut jos toinenkin rullauksen ohella – kippis! Tämä on välillä piristävää toimintaa katuskeittauksen tasapainona, vaikka katuskeittaus onkin täällä suhteellisen helppoa vähäisten häätöjen ansiosta ja paria hassua tappia lukuunottamatta skatestoppereitakaan ei ole tänne rantautunut – ainakaan kaduille..No mutta Launeelle on! Oke!


Vaikka tapitukseen ei sentäs ole lähetty, niin kyseiseen gurbiin saa aika kyseenalaisesti vauhtia..


.. etenkin jos meinaa ylemmille lauteille pompata.

Vuosi sitten samaiselle paikalle oli tuotu rivi betonipossuja, kun rullaluistelijat alkoivat valittamaan, etteivät saa luistella rauhassa. Ja oli tänä kesänä joltain hajonnut kuulemma nilkkakin, kun rullalauta oli karannut luistinradalle. Betonipossut, jotka olivat vallan piristävä lisä kaiken muun Launeella skeitattavan lisäksi, eivät riittäneet pitämään rullalutailijoita karsinassaan, niin kaupunki päätti tehdä hieman pysyvämmät esteet, elikäs aidat!


Aluksi aitojen kiinnitykset näyttivät tältä


Muutaman päivän jälkeen tältäJa aitaahan riittää.


Tähtisen lempigappi meni siinä. Ellei oteta sit vielä aidasta yli?!Launeen parkki rakennettiin isolla rahalla meidän rullailevien ihmisten iloksi. Kaupunki päätti hoitaa rullaluistelijoille myös oman paikan, jossa pyöriä ympyrää – . Ja kuten arvata saattaa rullalautailijat ja -luistelijat dumpattiin sitten samalle pellolle, kustannussyistä. Eli skedeparkki rakennettiin keskelle ja rullaluistinrata sen ympärille.

Tässä vaiheessa on hyvä huomioida, että parkki on suunniteltu niin, että muutaman obstaakkelin ländäykset tulevat väkisinkin rullaluistelioiden radalle.

Tuossa se rata menee oikealla. Sinne ei saa mennä. Ettäs tiedätte.Joutuu nostamaan hattua ja tarjoamaan kaljat, jos pysyy ländissä viivan sallitulla puolella.

Miksi ihmeessä rakentaa ensin kallis parkki, jota sitten jälkeenpäin käydään rajaamaan uudestaan. Estetään vetämästä tiettyjä linjoa, ettei tultaisi "väärälle" puolelle, mutta silti jätetään aukkoja?! Parkin vedettävyys rajautuu, mutta tilanne on edelleen sama. Kyllä siellä aidan toisella puolella käydään jatkossakin.No mutta ei masennuta hei, reggae ok ja don't worry be happy. Aurinko paistaa.


Jollain siellä Launeella on ainakin kivaa.Ps.

Eikä siinä vielä kaikki! Launeelle saadaan kylkiäisinä vielä tänä kesänä valvontakameratkin! Meidän kaikkien omaksi parhaaksi – tietenkin!


Pps.

Lahden rullalautailijat ry:seen ei ole otettu mitään yhteyttä missään vaiheessa, Launeen skedeparkkia koskevissa uudistuspäätöksissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti